Gradinita Particulara Braila

Gradinita Free Children Braila

Gradinita-Particulara Braila reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Gradinita Particulara Braila: Gradinita Free Children Braila.

Despre Noi

Gradinita Free Children
Gradinita cu program prelungit Braila
0744.126.786 / 0239.629.202

  Asociatia "Free Children" din municipiul Braila, unitatea de invatamant preuniversitar particular acreditata Gradinita "Free Children" din municipiul Braila, Ministerul Educatiei si Cercetarii Stiintifice, Agentia Romana de Asigurare a Calitatii in Invatamantul Preuniversitar, respectiv Inspectoratul Scolar al Judetului Braila , Gradinita "Free Children" din Braila este acreditata prin ordinul nr. 4192/2015.
  La gradinita Free Children activitatea educatorilor isi propune obtinerea performantei prin promovarea invatarii libere.
  Gradinita noastra se afla intr-un continuu parteneriat cu parintii, avand in prim plan nevoile si siguranta copiilor.

gradinita cu program prelungit braila

 Ne axam oferta pe directia curriculara oficiala dar fara a neglija nevoile specifice fiecarui copil. Se pune accent pe dezvoltarea comunicarii, cresterea increderii in sine a copilului si optimizarea performantelor sale senzoriale.
  Copilaria inseamna bucurie, prieteni, experiente unice, veselie, familie, lucruri noi… magie. Noi am avut parte de o copilarie minunata, influentata de multi oameni deosebiti si ne-am dorit dintotdeauna ca tot ceea ce am primit sa putem da mai departe.
  Gradinita este un moment important in viata unui copil. Integrarea intr-un colectiv bine definit, lucrul cu o persoana straina si dezvoltarea unor abilitati noi sunt lucruri pe care le presupune gradinita pentru un copil. Invata cum sa faci fata momentelor in care copilul tau plange ca nu vrea sa mearga la gradinita si cum sa il integrezi mai usor intre copii.

gradinita braila  Gradinita ii familiarizeaza pe copii cu mediul scolii. Ii invata sa stea linistiti si sa asculte, sa respecte cerintele educatoarei si sa coopereze cu ceilalti colegi. Aceste aptitudini ii ajuta pe copiii de gradinita sa se acomodeze mai usor la scoala. Copiii incep sa se simta mai bine intr-o sala de curs, iar in clasa intai, ei sunt deja obisnuiti sa se concentreze pe invatat si ascultat.

  Se pare ca alegerea gradinitei creste sansele ca cel mic sa urmeze studii superioare, sa aleaga o ocupatie potrivita in viata de adult si sa aiba mai mult succes in viata. Gradinta ii invata aptitudini precum rabdarea si perseverenta si ca prin stapanirea acestora vor avea succes.

Servicii

Centru de excelenta-activitati extracurriculare

  1.  Limbi straine: engleza, germana.
  2.  Limba romana.
  3.  Matematica.
  4.  Euritmie: dans modern, popular, dans sportiv.
  5.  Iconografie.
  6.  Sah.
  7.  Instrument muzical: pian, chitara.

Program

07:30 - 17.30 - program prelungit