Gradinita Particulara Bucuresti-Sector 5

Gradinita Privata Cu Program Prelungit Sector 5

Gradinita-Particulara Bucuresti-Sector 5 reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Gradinita Particulara Bucuresti-Sector 5: Gradinita Privata Cu Program Prelungit Sector 5.

    Pro Kinder daruieste copiilor aripi cu care sa zboare in lume, si ii invata pe fiecare, sa stie ca viata inseamna bucurie, inseamna sa alergi razand si cu bratele deschise, inseamna sa ai simtul umorului si sa vezi in orice ti se intampla, partea buna. Viata inseamna si cand stai intins pe iarba si te uti la nori, fara sa faci nimic altceva, inseamna si ca esti talentat chiar daca n-ai voce (si cu toate astea sa ai curaj sa canti cat te tine gura atunci cand vrei) inseamna ca ai valoare cand ajuti un prieten chiar daca el nici nu-si da seama. Tot viata insemna si atunci cand zambesti, cand spui buna ziua.
    Ne propunem rezultate de exceptie, extracurriculare şi personale pentru elevii noştri avand o echipă de profesori responsabili şi entuziaşti, traseu educaţional urmarit pentru fiecare elev, o colaborare permanenta şi productivă cu părinţii.

Servicii

    Programul activitatilor pentru gradinita la “Pro Kinder” cuprinde:

    Activitati de invatare conform programei de invatamant aprobata de M.E.C.T. – activitati de educare a limbajului, activitati matematice, stiinte ale naturii, educatie moral-civica, educatie muzicala, educatie plastica, educatie psiho-motrica, in teme curriculare (educatie sanitara si rutiera, curs de drepturile copilului, curs de gospodarie, curs de dezvoltarea creativitatii si cunoastere interpersonala, exprimarea personalitatii, activitati motrico-ludice in aer liber, desen, constructii, alte activitati ludice);
    Limba engleza intensiv in cadrul activitatiilor didactico-educative;
    Limba germana saptamanal (pentru grupele mari de varsta);
    Origami;
    Atelier de educatie plastica – pictura (dupa-amiaza);
    Dansuri  (pentru grupele mari de varsta – dupa-amiaza);
    Testare si Evaluare Psihologica;
    Curs de Bune Maniere;
    Toate Materialele Educationale suport in limba romana;
    Control, Supraveghere medicala;
    Doua mese principale pe zi, masa de fructe/legume proaspete si o gustare ( in functie de tipul de program ales);
    Consilierea parintilor, pentru rezolvarea calma si inteleapta a problemelor de orice natura care pot aparea in viata dvs si a copilului dvs.
    Indrumarea corecta a copilului in fuctie de aptitudinile sale, conform testarilor

    Preocuparea pentru dezvoltarea personală, socială și emoțională a copiilor, care se regăsește și în cadrul celorlalte activități curriculare și extra-curriculare.
    Varietate de activități extra-curriculare atât pentru a le da copiilor posibilitatea să-și identifice talentele și pasiunile, cât și pentru a le oferi ocazia să lucreze diferențiat, la un nivel mai înalt în zonele unde excelează
        cluburi de sport și mișcare: Tenis
        cluburi de arte: Art & Craft, Origami
        cluburi de cunoaștere: Șah, Gatit
       Spatii structurate, stimulante în care orarele, rutina și tranzitiile curg în acord cu nevoile copiilor. Orice spatiu se transformă într-o arie de experienta: sala de clasa, curtea, locul de luat masa, atelierul,cabinetul medical.
    Resurse excelente, specifice varstei oferite intr-un cadru structurat: ultimele aparitii pentru carți și alte instrumente educationale
        Materiale individuale dedicate pentru activitati extra-curriculare
        Acces variat la informație (biblioteca, calculatoare, reviste si site-uri specializate, etc.)
        Innoirea anuala a resurselor etc.
    Profesori specializati: Promovăm folosirea inca din gradiniță a cat mai multor profesori de specialitate pentru activitatile curriculare și extra-curriculare, pentru a expune copiii la cât mai multe arii de interes și stiluri de predare
    Facilitati  care să le ofere copiiilor siguranta, confort (sediu modern: sali de clasa spatioase, sala de mese, cabinet medical, curte).
    Comunicarea cu părintii este stransă și se realizează prin mai multe canale:
        Bilet saptamanal de la profesor/educator despre activitatile de la clasa
        Newsletter ori de cate ori este cazul
        Ședinte
        Comunicare directa cu parințti la telefon și fața în fața,
        Evenimente care îi implică pe parinti: lectii deschise