Gradinita Particulara Galati

Gradinita Privata Cu Program Prelungit Galati

Gradinita-Particulara Galati reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Gradinita Particulara Galati: Gradinita Privata Cu Program Prelungit Galati.

    Gradinita Nanny  este o gradinita noua, cu spatii generoase destinate jocului dar si educatiei specifice fiecarei varste prescolare.
    Curtea generaosa, acoperita mai bine de jumatate cu gazon artificial, ofera un loc de joaca si recreere preferat de copii.
    Gradinita Nanny organizeaza lectii deschise lunare "mami si tati la gradinita" pentru a verifica insusirea cunostintelor la gradinita si posibilitatea de a le prezenta. Participarea parintilor la lectiile deschise stimuleaza emotii si interese comune si intareste sentimentul participarii la un proces instructiv-educativ de calitate si mandria de a fi printre "copiii gradinitei". La sfarsitul fiecarei saptamani parintii primesc informatii despre activitatile desfasurate in saptamana respectiva.
    Gradinita Nanny urmareste stimularea creativitatii specifice fiecarui copil si dezvoltarea completa pentru asigurarea succesului scolar. Comportamentul didactic - urmareste consilierea copilului in evolutia individuala si oferirii sprijinului educational, dar si uman, in fiecare etapa a dezvoltarii sale. Evitarea rutinei si actionarii in perspectiva dezvoltarii unui invatamant global, integrat si creativ care are la baza educatia.

Servicii

    Activitati comune

educarea limbajului:- comunicare verbala si non-verbala; elemente de limbaj scris, citit; imbogatirea vocabularului; limba straina (engleza si/sau franceza)
activitati matematice:- cifre, numere, multimi; forme geometrice; operatii matematice simple
cunoasterea mediului:- familie, prieteni, vecini
educatie estetica:- educatie muzicala; educatie plastica; educatie practica; teatru pentru copii
educatie sociala:- educatie moral civica; educatie ecologica; educatie sanitara; educatie rutiera


Activitati optionale (incluse in taxa):

limba engleza intensiv, 1/2 ora zilnic. Astfel capata informatii suficiente pentru varsta sa in limba engleza, isi formeaza perceperea de a se exprima corect si de a participa activ la procesul de invatare a unei limbi, clubul micilor artisti, olarit, gradinarit, patinaj

Activitati optionale (neincluse in taxa)

dans, sah, go, pian, concursuri educationale, iesiri in parc, vizite la muzee, spectacole de circ, spectacole de teatru, vizite la Gradina Zoologica, cursuri de inot, excursii in afara Galatiului, tabere.