Gradinita Particulara Alba Iulia

Gradinita Privata Cu Program Prelungit Alba Iulia

Gradinita-Particulara Alba Iulia reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Gradinita Particulara Alba Iulia: Gradinita Privata Cu Program Prelungit Alba Iulia.

    Gradinita Licurici, autorizata ARACIP este amplasata intr-o zona sigura si linistita a cartierului Cetate; asigura servicii între orele 7.30 -18.00 şi condiţii foarte bune de supraveghere, alimentaţie, odihnă, joacă, educaţie, descoperire şi dezvoltare de talente prin activitaţi extracuriculare diversificate.
    Întâlnirea de dimineaţă are loc în "CLUBUL DE PRIMIRE AL COPIILOR" într-un climat stimulativ şi plăcut, organizat pe arii de stimulare: "Bibliotecă", "Artă", "Ştiinţă", "Jocuri de masă", "Jocuri de rol". Unitatea noastră se doreşte a fi şi o alternativa educaţională modernă, numarul mic de copii la grupa si metodele de lucru asigură valorificarea superioară a potenţialului fiecărui copil.
    Gradinita "Licurici" funcţionează într-o casă tip vilă, compusă din demisol, parter, etaj si mansardă. Spaţiul este modern, generos, amenajat conform standardelor de calitate: 4 Sali de curs, 1 sala multifunctionala, 3 dormitoare, 3 grupuri sanitare, 1 oficiu alimente, 1 sală de mese, cabinet medical-izolator, mansarda compartimentata pentru desfasurarea activitatilor optionale, cabinet metodic si biblioteca pentru parinti si cadre didactice, curte de 700 mp special amenajata si plina de verdeata.
    Echipa grădiniţei “Licurici” este formată din persoane cu calificări diverse şi bogată experienţă – educatoare, profesori de muzică, limba engleză, arte plastice, sport, psiholog/logoped, medic, asistent social şi asistent medical iar echipa de management care a initiat proiectul “Licurici-Alba”este recunoscută la nivel naţional şi internaţional pentru rezultatele obţinute timp de 14 ani în domeniul serviciilor sociale pentru copii.Impreuna am reusit sa cream un mediu cald si primitor unde copii sa se simta ca intr-o a doua casa, in siguranta, iubiti si incurajati iar prin programul educational atractiv sa le stimulam valentele personale,curiozitatea si dorinta de a invata.

Servicii

    Activităţi frontale (zilnice): Grădiniţa noastră respectă Planul de învăţământ şi metodologia de aplicare a acestuia desfăşurând activităţi pe domenii experienţiale, jocuri şi activităţi didactice alese, activităţi de dezvoltare personală .
În cursul unei săptămâni sunt abordate teme din următoarele domenii:
     Domeniul limbă şi comunicare
     Domeniul ştiinţe
     Domeniul psihomotric
     Domeniul estetic şi creativ
     Domeniul om şi societate
Programul este flexibil şi se respectă particularităţile de vârstă şi individuale ale copiilor .

Activităţi opţionale:
limba engleză
arta vocală şi instrumentală
gimnastică ritmică şi jocuri sportive