Gradinita Particulara Brasov

Gradinita Privata Iolanda

Gradinita-Particulara Brasov reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Gradinita Particulara Brasov: Gradinita Privata Iolanda.

Despre Noi

Gradinita Privata IOLANDA
Gradinita privata cu program prelungit Brasov
0368.401.065 / 0728.294.184/ 0747.074.604

Gradinita IOLANDA isi desfasoara activitatea intr-o cladire noua cu 3 nivele, special construita pentru a functiona ca gradinita, renovata in anul 2008. In prezent, avem 3 Sali de clasa cu capacitate maxima de 15 copii fiecare, sali in care invata: grupa mica, grupa mijlocie, si grupa mare- pregatitoare. Gradinita este acreditata de MECTS, are personal calificat, si ofera program bilingv: roman- englez sau roman- german.

Totodata, gradinita noastra este dotata cu o sala de mese, vestiar si 5 grupuri sanitare, precum si o curte interioara dotata cu multe jocuri adaptate varstei: tobogan, casuta, foisor, trenulet, triciclete, groapa cu nisip, etc, toate destinate copiilor.

gradinita cu program prelungit brasov

Activitatea educationala din cadrul gradinitei urmeaza indeaproape ariile curriculare ale programei Ministerului Educatiei si Cercetarii. Toate activitatile noastre se dasfasoara sub atenta indrumare a unor cadre didactice calificate si titularizate. Limba de predare in gradinita este: 

  • limba romana – pentru jumatate din program      
  • limba engleza sau gemana intensiv (in functie de optiunea parintilor) pentru cealalta jumatate din program. 

Gradinita noastra este amplasata intr-o cladire cu 3 nivele, avand 3 Sali de clasa, patru grupuri sanitare adaptate prescolarilor, sala de mese, vestiar si o gradina mare, inprejmuita cu gard, dotata cu gazon si multe jocuri adaptate varstei prescolare.

gradinita privata cu program prelungit brasov

In cadrul programului educational copiii beneficiaza de pregatire pentru scoala bilingv, cursuri de dans -  de 2 ori/saptamana, curs de calculator, excursii in aer liber, lectii deschise, serbari de Craciun si de Pasti, asistenta medicala zilnica.

Servicii

- Oferim si activitati extrascolare: de inot, schi, tabere internationale cu personal calificat, care insa sa achita separat de catre parinti.

- In incinta gradinitei functioneaza un sistem de supraveghere video non stop, pus la dispozitia parintilor, pentru a veghea asupra propiilor copii in fiecare secunda a zilei.

- Programul gradinitei noastre este de Luni pana Vineri intre orele 07:30- 17:30. In cadrul acestui program, copiii au un program de odihna intre orele 13:00-15:00.

T- ariful lunar de 950 de lei/luna sunt incluse: programul educativ de 10 ore, 3 mese pe zi: mic dejun, pranz si gustare, program de somn, cursuri de dans de doua ori pe saptamana si cursuri de limbi straine,excursii, vizite, teatru de papusi.

- Mancarea este servita in sitem catering, oferind un meniu bogat in proteine, vitamine si calciu, adaptat varstei prescolare si aprobat in prealabil de catre parinti.

  • cursuri de dans (de doua ori pe saptamana)
  • cursuri pian (de doua ori pe saptamana)
  • primavara- vara: curs de inot (de doua ori pe saptamana)
  • iarna - curs de ski (de doua ori pe saptamana)