Gradinita Particulara Bucuresti-Sector 2

Gradinita Particulara - FirstSteps Children Garden

Gradinita-Particulara Bucuresti-Sector 2 reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Gradinita Particulara Bucuresti-Sector 2: Gradinita Particulara - FirstSteps Children Garden.

   Politica FirstSteps Children Garden pune in centrul atentiei copilul de azi,caruia trebuie sa-i cream un mediu educational adecvat pentru a se dezvolta ca personalitate si caracter,independent si constient de sine si de puterile sale.Primii ani in viata sunt considerati de toti specialistii in educatie la nivel mondial ca fiind critici in formarea caracterului,a deprinderilor,a inteligentei si creativitatii omului.

  Ceea ce ne propunem sa realizam prin FirstSteps Children Garden este un centru de educatie de calitate de la varsta timpurie pentru copii.Asa cum o floare desi are o samanta de calitate nu poate inflori daca nu are lumina,apa,dragoste si nutrientii necesari, tot asa un copil nu se poate dezvolta la potential maxim daca nu are hrana necesara - educatia de calitate la nivelul sau de performanta.

  Concluzionand, in FirstSteps Children Garden ne propunem ca scop principal creearea unui mediu educational functional,estetic si mai ales eficient care sa motiveze copilul si sa-i dezvolte interesul pentru toate formele de activitate desfasurate in/de FirstSteps Children Garden.
 
 
  Obiectivele pe termen lung pe care ni le propunem prin activitatea FirstSteps Children Garden sunt:
 
  •    Cresterea increderii in calitatea actului didactic desfasurat in FirstSteps Children Garden
  •    Crearea unei imagini de marca pentru FirstSteps Children Garden,recunoscuta si apreciata
  •    Crearea unei fidelizari a personalului angajat in FirstSteps Children Garden
 
  Infiintandu-ne ca un centru de invatamant de inalta calitate stim ca toate cele ce ni le propunem acum ca si obiective,parte a planului de dezvoltare pe urmatorii ani vor deveni realitate, contribuind astfel la cresterea gradului de imbunatatire a calitatii invatamantului privat din Romania. 

Galerie foto