Gradinita Particulara Bucuresti-Sector 3

Gradinita si After school Fun-tastic Kids

Gradinita-Particulara Bucuresti-Sector 3 reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Gradinita Particulara Bucuresti-Sector 3: Gradinita si After school Fun-tastic Kids.

Gradinita si After School Fun-tastic Kids

Gradinita Particulara Sector 3 Bucuresti

Gradinita Fun-Tastic Kids este Institutia de invatamant Prescolar Acreditata de Ministerul Educatiei prin O.M. nr 6182 / 22.12.2016.
Gradinita functioneaza din anul 2011, in baza Autorizatiei de Functionare, intr-o cladire noua din str. Ion Ciopleanu nr 13, sector 3, Bucuresti.
Cladirea are sali de clasa luminoase, potrivite pentru grupe de 8-10 copii, spatii de joaca interioare si exterioare (doua curti proprii) si sala special echipata pentru servirea mesei.
Mancarea copiilor se gateste in bucataria proprie de catre bucatarul specializat, dupa un meniu stabilit impreuna cu medicul gradinitei si asistentul medical.
Triajul copiilor este asigurat in fiecare dimineata de catre asistentul medical specializare pediatrie.

Gradinita Particulara Sector 3 Bucuresti

Copiii sunt impartiti pe nivele de varsta in:

  • anteprescolari (intre 18-36 luni) si
  • prescolari (3-6 ani), acestia formand grupele: grupa mica (3-4 ani); grupa mijlocie (4-5 ani); grupa mare (5-6 ani).

Copiii sunt coordonati de cadre didactice cu pregatire de specialitate si experienta in domeniul prescolar. Echipa este completata de personal de ingrijire, care se apleaca cu daruire asupra copiilor, bucatar, medic pediatru, asistent medical, psiholog, director educational.

Activitatile Educative urmeaza programa Ministerului Educatiei si este completata de activitati extracurriculare (Dezvoltare personala, Bune maniere) si activitati optionale (Gastronomie, Clubul Curiosilor, Dans s.a.). Limba engleza se preda zilnic copiilor sub forma activitatilor imbinate cu joc.
In Gradinita Fun-Tastic organizam lunar iesiri cu copiii la teatre, muzee, in parcuri, la Ferma animalelor, la Casa Experimentelor, etc.

Gradinita Particulara Sector 3 BucurestiIn Gradinita Fun-Tastic Kids ii primim cu mult drag pe copii; ii educam si ii ingrijim cu calm si responsabilitate de educatori si parinti, totodata; facem echipa cu parintii copiilor pentru o dezvoltare echilibrata a copiilor - educational, social si emotional.

Va asteptam cu drag in echipa Gradinitei Fun-Tastic Kids!

Adresa: intr. Ion Ciopleanu nr 13,sector 3, Bucuresti
Contact: Director Educativ: 0726 116 115 / Manager: 0725 929616
www.fun-tastickids.ro