Gradinita Particulara Bucuresti-Sector 3

Gradinita si After school Fun-tastic Kids

Gradinita-Particulara Bucuresti-Sector 3 reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Gradinita Particulara Bucuresti-Sector 3: Gradinita si After school Fun-tastic Kids.

GRADINITA SI AFTERSCHOOL Fun-tastic Kids
Gradinita cu program prelungit
0726.116.115 / 0725.929.616

Gradinita Fun-Tastic Kids este Institutia de invatamant Prescolar Acreditata de Ministerul Educatiei prin O.M. nr 6182 / 22.12.2016.
Gradinita functioneaza din anul 2011, in baza Autorizatiei de Functionare, intr-o cladire noua din str. Ion Ciopleanu nr 13, sector 3, Bucuresti.
Cladirea are sali de clasa luminoase, potrivite pentru grupe de 8-10 copii, spatii de joaca interioare si exterioare (doua curti proprii) si sala special echipata pentru servirea mesei.
Mancarea copiilor se gateste in bucataria proprie de catre bucatarul specializat, dupa un meniu stabilit impreuna cu medicul gradinitei si asistentul medical.
Triajul copiilor este asigurat in fiecare dimineata de catre asistentul medical specializare pediatrie.

gradinita afterschool sector 3

Copiii sunt impartiti pe nivele de varsta in:

 • anteprescolari (intre 18-36 luni) si
 • prescolari (3-6 ani), acestia formand grupele: grupa mica (3-4 ani); grupa mijlocie (4-5 ani); grupa mare (5-6 ani).

Copiii sunt coordonati de cadre didactice cu pregatire de specialitate si experienta in domeniul prescolar. Echipa este completata de personal de ingrijire, care se apleaca cu daruire asupra copiilor, bucatar, medic pediatru, asistent medical, psiholog, director educational.

gradinita particulara sector 3

Activitatile Educative urmeaza programa Ministerului Educatiei si este completata de activitati extracurriculare (Dezvoltare personala, Bune maniere) si activitati optionale (Gastronomie, Clubul Curiosilor, Dans s.a.). Limba engleza se preda zilnic copiilor sub forma activitatilor imbinate cu joc.
In Gradinita Fun-Tastic organizam lunar iesiri cu copiii la teatre, muzee, in parcuri, la Ferma animalelor, la Casa Experimentelor, etc.

In Gradinita Fun-Tastic Kids ii primim cu mult drag pe copii; ii educam si ii ingrijim cu calm si responsabilitate de educatori si parinti, totodata; facem echipa cu parintii copiilor pentru o dezvoltare echilibrata a copiilor - educational, social si emotional.

Va asteptam cu drag in echipa Gradinitei Fun-Tastic Kids!

Servicii

Programul institutiei este 8.00-18.00 si decurge astfel:

 • 8.00-8.30 : sosirea copiilor
 • 8.30-9.15 : servire mic dejun
 • 9.15-10.30 : activitati educative si jocuri conform varstei si programei prescolare a M.E.N.
 • 10.30-11.00 : gustare fructe si scurta recreere ( jocuri in curte)
 • 11.00-12.00 : activitati extracurriculare (de ex. pictura, muzica, origami, learn to be, bunele maniere, prietenii naturii)
 • 12.00-13.30 : servirea mesei de pranz
 • 13.30-15.30 : program de somn
 • 16.00-16.30 : servire gustare
 • 16.30-18.00 : activitati sportive, recreative, lectura, plecarea copiilor din institutie

Activitatile Educative urmeaza programa Ministerului Educatiei si este completata de activitati extracurriculare (Dezvoltare personala, Bune maniere) si activitati optionale (Gastronomie, Clubul Curiosilor, Teatru, Dans, Maini dibace). Limba engleza se preda zilnic copiilor sub forma activitatilor imbinate cu joc.

In Gradinita Fun-Tastic organizam lunar iesiri cu copiii in aer liber (parcuri tematice, Ferma animalelor, plantatii de copaci) si sali de spectacole, teatre, muzee, Casa experimentelor, Oraselul Cunoasterii etc.).