Gradinita Particulara Calarasi

Gradinita Privata Cu Program Prelungit Calarasi

Gradinita-Particulara Calarasi reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Gradinita Particulara Calarasi: Gradinita Privata Cu Program Prelungit Calarasi.

    Toti copiii de la Helikon vor deveni lideri, oameni activi si independenti. Noi educam spiritul curios, limbajul expresiv, gandirea critica si creativitatea. Toate activitatile gradinitei Helikon sunt proiectate astfel incat fiecare copil sa-si atinga potentialul si sa-si modeleze singur ambitiile.
    Fiecare copil este in centrul atentiei noastre,educatia este pentru noi o pasiune si o stiinta,evaluam potentialul copiilor si il implinim personalizand programul de invatare,zilnic, copiii participa la activitati de dezvoltare,grupele, cu max. 15 copii, sunt conduse de cate 2 educatoare simultan,exista lunar teste de evaluare si inregistrare a progreselor, intalniri cu parintii, psihologi si educatoare,se lucreaza prin metoda proiectelor si se foloseste portofoliul,copiii sunt implicati in evenimente sociale si culturale, dezvolta abilitati practice, gandire pragmatica si interese comunitare,exista grupe de excelenta pentru copiii dotati si cluburi la alegere: dans, teatru, gatit, pictura, pian, karate, stiinte,gradinita are cele mai bune dotari, supraveghere medicala, paza si bucatarie proprie).

Servicii

    Activitati

activitati la alegere: grafica, pictura, colaj, modelaj, origami, machetare, etc.
observarea si investigarea mediului natural, a fenomenelor din lumea vie
numeratie, forme si corpuri geometrice, interpretare date, forme, culori, patternuri, masurari si estimari
povestire, recitare, jocuri lingvistice, exprimare in public, sustinere puncte de vedere, lectura dupa imagini, descriere, comparare, definire, ex. grafice
cunoastere de sine, reguli de grup, politete, intelegerea diversitatii, dezvoltarea stimei de sine
joc liber, activitati si jocuri sportive, dans
comunicare si auditii in lb. Engleza
Pictura, gatit, teatru, dans, karate, pian, stiinte