Gradinita Particulara Constanta

Gradinita Constanta - Adia Kindergarden

Gradinita-Particulara Constanta reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Gradinita Particulara Constanta: Gradinita Constanta - Adia Kindergarden.

Despre Noi

Gradinita Adia Kindergarden
Gradinita privata cu program prelungit Constanta
0726.444.979


Gradinita Adia Kindergarden se adreseaza parintilor cu copii cu varste de la 2 ani, continuand cu gradinita pana la 6 ani.

Cu o experienta de 14 ani in acest domeniu, Gradinita Adia Kindergarden, raspunde cerintelor impuse de nevoile de dezvoltare si crestere a noilor generatii de copii si parinti.

gradinita constanta

Pentru cei care isi doresc sa revina la Adia afterschool oferim un cadru instructiv-educativ de cea mai buna calitate, activitati creative si recreative propice dezvoltarii armonioase prin intermediul unui personal didactic si nedidactic calificat si cu experienta in domeniu si prin mijloace si metode didactice de ultima generatie.

 La Gradinita ADIA KINDERGARDEN Constanta adoram copiii si venim cu o oferta larga de optionale, dintre care se pot alege de catre parinti cele potrivite copiilor. De asemenea, ii observam sa vedem ce le place mai mult, iar pe cei mai talentati ii indrumam spre activitati de profil (muzica, dans, desen), oferindu-le in acelasi timp consilierea psihologica pentru imbunatatirea performantelor scolare.

Avem patuturi care imbie la somnul de pranz, o curte interioara si una exterioara, pline de jucarii si locuri de joaca, unde putem sa le organizam chiar si petreceri pentru zilele de nastere si onomastice, la cererea parintilor. Si pentru ca luam lucrurile in serios, avem bineinteles si autorizatia ARACIP.

In cadrul institutiei noastre activeaza un colectiv de profesionisti de exceptie, format din profesori cu experienta si experti in educatie, oferind invatamant de calitate intr-un spatiu relaxant si familiar.

Obiectivele noastre sunt insusirea limbii romane, a limbii engleze si dobandirea aptitudinilor, a capacitatilor si a cunostintelor necesare activitatii scolare viitoare, respectarea planului de invatamant conform programei aprobata de M.E.C.T.S.

Servicii

Activitati

Activitati desfasurate cu prescolarii grupelor de gradinita:

 • Activitatile prevazute de curriculum national pentru gradinite de Ministerul Educatiei (educarea limbajului, cunoasterea mediului, activitati matematice);
 • Predare in limba engleza (curs zilnic/30-40 min);
 • Educatie muzicala;
 • Educatie plastica;
 • Educatie pentru societate;
 • Educatie fizica;
 • Teatru;
 • Activitati practice si elemente de activitate casnica.

Structură și Program

Structura pe grupe de varsta:

 • 2-3 ani grupa mică
 • 3-4,5 ani grupa mijlocie
 • 4,5-6 ani grupa maremcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Program zilnic:

Interval orar
Obiectiv - 08:00 – 09:00
Primirea copiilor - 09:00 – 09:30
Mic dejun - 09:30 – 10:30

Activitati educationale 1 - 10:30 – 10:45
Gustare fructe - 10:45 – 11:20
Activitati educationale 2 - 11:20- 12:00

Masa prânz - 12:00-12:30
Program somn - 12:30-15:00
Gustare - 15:00-15:30
Activitati liber alese - 15:30-17:00