Gradinita Particulara Cosmopolis

Junior School Cosmopolis - gradinita privata cu program prelungit

Gradinita-Particulara Cosmopolis reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Gradinita Particulara Cosmopolis: Junior School Cosmopolis - gradinita privata cu program prelungit.

Junior School Cosmopolis
Gradinita privata cu program prelungit 
0787.522.122

Despre Noi

Gradinita Junior School sustine socializarea, educarea si pregatirea copiilor intr-un mediu educational cat mai atractiv, cultivandu-le aptitudinile si formandu-le deprinderile necesare integrarii in societate, incurajand formarea unor atitudini si comportamente bazate pe creativitate, comunicare, curiozitate, independenta, entuziasm si incredere in sine.

gradinita cresa comsopolis ilfov

Gradinita ofera copiilor activitati de invatare si cunoastere in aer liber prin intermediul unui personal calificat, atent selectionat – in vederea obtinerii unor rezultate remarcabile in ceea ce-i priveste pe copii. 

Intr-o atmosfera calda si relaxata, dar dinamica si stimulativa, bazata pe intelegere si respect reciproc, copiii sunt expusi unor experiente de invatare care stimuleaza curiozitatea si creativitatea. Aceste experiente sunt astfel concepute incat sa permita fiecarui copil sa isi descopere identitatea proprie, sa-si dezvolte o imagine de sine pozitiva si sa devina independent si responsabil.

Gradinita Junior School pretuieste parteneriatul parintilor cu profesorii-educatori si incurajeaza participarea activa a celor dintai la activitati din care copiii sa invete despre diversitate si provocarile vietii.

Credem in creativitate si o stimulam prin toate ariile de dezvoltare. La Junior School, grija, afectiunea si increderea incurajeaza toti copiii sa-si asume riscuri si sa experimenteze. In fiecare saptamana, schimbam tema si resursele educationale, iar clasa capata dimensiuni de poveste.

Orice activitate de peste zi este privita ca o experienta de invatare. Predarea integrata a cunostintelor are in vedere angajarea copilului in experiente diverse de invatare si ofera posibilitatea construirii cunoasterii in mod sistemic, stabilind conexiuni intre concepte, obiecte, fenomene, evenimente, actiuni, sentimente.

Experientele de viata ale copilului sunt interdisciplinare si implica toate domeniile de dezvoltare. La fel trebuie sa se construiasca si invatarea lui pentru a fi semnificativa si cu efecte de lunga durata.

Servicii

Va asteptam la Junior School intr-un spatiu complet reamenajat

gradinita cosmopolis.png

  • cu un teren propriu de joaca de 300 mp
  • cu masa sanatoasa din bucataria proprie
  • oferim parintilor acces video pe toata perioada zilei
  • asistenta medicala permanenta
  • program extins 8:00-18:00
  • curricula nationala
  • spatii dezinfectate zilnic
  • limba engleza

V-am pregatit multa distractie si activitati frumoase: ateliere de creatie, stiinta, activitati artistice si multe activitati in aer liber.