Gradinita Particulara Dej

Gradinita Privata Cu Program Prelungit Dej

Gradinita-Particulara Dej reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Gradinita Particulara Dej: Gradinita Privata Cu Program Prelungit Dej.

    Spatiul educativ este amenajat corespunzator desfasurarii activitatilor instructiv-educative acreditate . Mobilierul respecta standardele ergometrice pentru copiii de varsta prescolara. Copiii beneficiaza de patru sali de grupa echipate cu computere, copiatoare, retroproiector, materiale didactice adecvate nivelului de varsta, sala de mese, dormitor, bucatarie dotata la standarde europene, izolator,  biblioteca  si spatiu de joaca in curte. Biblioteca ofera materiale didactice diverse, dictionare, albume pentru copii, planse, jocuri didactice pe suport electronic, costume pentru serbari, marionete- teatru de papusi. Cladirea este securizata cu un sistem profesional de alarmare la efractie si de supraveghere a circuitelor din gradinita.
    Obiectivul prioritar este educatia centrata pe copil- dezvoltarea personalitatii individuale, insusirea unor comportamente etice responsabile care sunt imprimate exclusiv la varsta prescolaritatii.

Servicii

    Oferta gradinitei cuprinde program normal pentru patru grupe omogene, limba engleza cu profesor- trei zile pe saptamana , optionale adresate componentei artistice, educatiei muzicale si elemente de educare a limbajului. Sunt incluse si activitati de exersare a componentei psihosociale in Saptamana Altfel si programe extracurriculare.
    La programul prelungit, profesorul pentru activitatile recuperatorii si recreative coordoneaza  gupa mixta formata la solicitarea parintilor.
    Activitatile instructiv-educative se adreseaza copiilor de varste cuprinse intre 3 si 5ani. Pentru copiii in varsta de 2 ani se ofera un program experimental conform Programei nationale orientative pentru stimularea dezvoltarii copiilor cuprinsi intre varsta 0-3 ani.
    Activităţile din grădiniţă se vor desfasura integrat după scenarii zilnice cu generice distincte care reunesc activităţi comune şi la alegere respectând tema şi subtema săptămânii sugerate in Curriculum national. Diversitatea şi varietatea materialelor încurajează copiii să se manifeste, să observe, să gândească, să-şi exprime ideile, să interpreteze date, să facă predicţii. Dominanta instructiva se concretizeaza in jurul dezvoltarii psihorelationale pentru a intampina nevoia societatii moderne de oameni integri, responsabili, creativi, capabili sa-si gestioneze propriile talente.


    Obiective

Grijă deosebită pentru dezvoltarea holistica a copiilor - minte, corp, spirit
Competenţe pedagogice moderne (instruirea anuala a personalului)
Materiale didactice diverse, moderne
Unicitatea ofertei educationale in oras
Săli de grupa curate şi confortabile, amenajate specific tematicii proiectate saptamanal
Educaţie creştină
Un parteneriat puternic cu părinţii , comunitatea
Parteneriat international eficientizat de continuitatea programelor in decursul anilor
Calitatea muncii echipei si a rezultatelor copiilor apreciate prin distinctii, premii, acreditarea comisiei ARACIP
Parteneriat ACSI – scoli si gradinite crestine din tara si Europa

Parteneri

EDUPART- parteneriat cu familia, parintii
Asociatia internationala a scolilor crestine (ACSI)
Scoala cu clasele I-VIII “Avram Iancu”, Dej
Casa de cultura Dej, Pompieri, Politia Dej
Dispensarul Medical Dr. Oniga Maria
Parteneriate si sponsori Internationali: Organizatia" International Christian Enterprise" USA, organizatia "Blythswood" Scotia, organizatia "Ecce Homo" Olanda, New Vision Endoscopy Texas

Galerie foto