Gradinita Particulara Navodari

Gradinita Privata Cu Program Prelungit Navodari

Gradinita-Particulara Navodari reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Gradinita Particulara Navodari: Gradinita Privata Cu Program Prelungit Navodari.

    Gradinita a inregistrat o evolutie favorabila datorita plusului de confort, siguranta si atentie de care beneficiaza copiii aici. Obiectivul principal este acela de a forma si dezvolta personalitatea copilului din toate punctele de vedere si nu in ultimul rand de a asigura o pregatire cat mai buna a copilului pentru debutul scolar. In acest an scolar in cadrul gradinitei functioneaza cinci grupe, astfel: o grupa mica, doua grupe mijlocii, o grupa mare si una pregatitoare.
    Gradinita noastra este o unitate de invatamint particular pentru nivelul prescolar cu program normal si prelungit care detine toate autorizatiile conform normelor in vigoare.

Servicii

    Activitati incluse in programa
              
Actvitati instructiveducative conform programei MEC;
Educarea limbajului;
Activitati de cunoastere mediului;
Activitati matematice;
Educatie estetica si plastica (desen, modelaj, pictura, lucru manual);
Educatie civica;
Educatie rutiera;
Activitati educativrecreative;
Activitati in aer liber;


    Activitati extracurriculare

Excursii la obiectivele turistice si culturale din judet: Muzeul de istorie, Muzeul marinei, Delfinariu, Planetariu, e.t.c..
Excursii la Bucuresti: Muzeul Taranului Roman, Muzeul Satului, Muzeul Grigore Antipa, Gradina Zoologica, Gradina Botanica.
Excursii la iarba verde.
Tabere nationale si internationale.
Vizionari de spectacole de teatru atat in gradinita cat si la Teatru.
Participari la concursuri si la diferite evenimente culturalartistice: 1 Decembrie, Ziua Recoltei,e.c.t..
Organizarea serbarilor de Hallowen, Craciun, 8 Martie si sfarsitul anului scolar.
Colaborare cu scoala "Tudor Arghezii" din Navodari, in vederea integrarii prescolarilor in invatamantul primar, Materializate prin: participari la "Zilele scolii", intalniri ale parintilor prescolarilor cu invatatorii, Activitati desfasurate intre prescolari si elevii clasei I si clasei a IV a.

Galerie foto