Gradinita Particulara Ploiesti

Gradinita Particulara - Căsuta cu Povesti

Gradinita-Particulara Ploiesti reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Gradinita Particulara Ploiesti: Gradinita Particulara - Căsuta cu Povesti .

gradinita    Grădinita Căsuta cu Povesti este casa unde ar putea să prindă aripi copilul dumneavoastră în cele câteva ore cât nu puteţi fi alături de el.E mare lucru sa-ti puna cineva in maini destinul unui copil.Fiecare mamica inlacrimata, fiecare tatic ingrijorat,fiecare bunic implicat in cresterea nepotilor ar vrea sa se transforme intr-o gaza si sa poata vedea fara a fi observati...

    Iată că acum, Căsuta cu Poveşti este prima grădinită particulară din Ploiesti care te lasă să-l vezi... oriunde ai fi eşti aproape de copilul tău.Supravegheată cu camere video, grădiniţa funcţionează cu program scurt sau prelungit şi respectă programa şcolară de stat.

    Mancarea traditional romaneasca se bazeaza pe meniuri special pregatite pentru copii,iar gustarile se constituie din fructe, iaurturi si prajituri facute in casa.

    Cursurile de inot la o piscina hoteliera din centrul Ploiestiului asigura atat cresterea armonioasa cat si fortificarea sistemului imunitar al copiilor.

Servicii

Programul zilnic al grădinitei

  • 7:30 - 8:30 - primirea copiilor la gradinita
  • 8:30 - 9:30 copiii servesc micul dejun
  • 9:30 si 12:00 - copiii vor invata dupa programa pre-scolara de stat la care se adauga cele sapte optionale-engleza,germana,origami,sah,aikido,dans si muzica
  • 12:00 - 13:00 - vor servi masa de pranz, urmata de doua ore de somn, in intervalul 13:00-15:00

- dupa gustarea de dupa-amiaza, copiii dvs vor fi atent supravegheati, se vor juca si vor fi predati in grija parintilor in intervalul 16:00 - 18:00
zilnic dupa ora 16 copiii merg in grupe de cate 5 la cursurile de inot
    Transportul si sistemul de supraveghere video sunt asigurate gratuit.

    In fiecare saptamana copiii sunt controlati de medic specialist pediatru iar gradinita are angajata asistenta medicala permanenta.

Galerie foto