Gradinita Particulara Rasnov

Gradinita Privata Cu Program Prelungit Rasnov

Gradinita-Particulara Rasnov reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Gradinita Particulara Rasnov: Gradinita Privata Cu Program Prelungit Rasnov.

    "O casa ca acasa" este filozofia noastra. Nu este doar o promisiune pentru un mediu minunat pentru copii, ci si o promisiune pentru o dezvoltare excelenta a fiecarui copil in parte. Cu noi copilul dvs. va invata, va comunica si va vorbi doar in limba engleza. Toate materiale noastre didactice sunt aduse din Statele Unite ale Americii si sunt de o calitate superioara. Studiul limbii engleze avansate, impreuna cu o dezvoltare socio-educativa sunt principiile noastre de baza pentru o crestere progresiva si fluenta a oricarui copil, acestea formand temelia succesului de la o varsta frageda. Cu noi, copilul va fi mereu in siguranța, intr-un mediu iubitor si curat.
    Toate aceste activităţi se desfăşoară în limba romănă, engleză sau germană în funcţie de grupa aleasă.

Servicii

    Oferim copiilor uneletele şi resursele necesare descoperirii şi explorării lumii înconjurătoare prin activităţi diversificate, toate aceste intr-un mod distractiv şi vesel. Copiii noştrii asimilează informaţii vitale creşterii capacităţii proprii de a rezolva probleme cognitive foarte rapid şi cu confidenţă.

Încurajăm:

Explorarea şi cunoaşterea subiectelor atât de diversificate în ziua de azi în funcţie de abilităţile fiecăruia
Exprimarea personală intr-un mod creativ, pozitiv şi sincer
Curiozitatea naturală a copiilor de a descoperi şi experimenta cu lucruri noi

    Activităţile preşcolare sunt o parte foarte importantă a dezvoltării şi creşterii oricărui copil. Acestea nu sunt doar distractive pentru copil, ci chiar ajută şi măresc capacitatea intelectuală a copilului, pregătindu-l pentru o abordare mai rapidă, mai conştientă şi mai complexă a oricarei probleme cu care se va întălni în viitor.
    Pentru a realiza o educaţie preşcolară completă, la Tiny Steps folosim o multitudine de tehnici educative.  Copii sunt mereu curioşi şi activi, gata în orice secundă pentru explorarea mediului înconjurător, sunt mereu dornici să demonstreze ceea ce doresc, să socializeze şi să interacţioneze cu partenerii de joaca mai mari sau mai mici. Pentru a beneficia de o dezvoltare eficientă şi armonnioasă din toate punctele de vedere (social, fizic, emotional şi cognitiv), împreună cu activităţile educationale organizate după curriculum şcolar al MEC, avem activităţi zilnice de gimnastică, muzică, desen, pictură, teatru, ştiinţă şi vocabular prin care educatorii noştrii balansează nevoia fiecărui copil de a fi independent cu necesităţile acestuia.

Grupe disponibile :

Mică (1 la 3 ani)
Germană (3 la 6 ani)
Engleză (3 la 6 ani)
After School (clasele 1-4)

Program
8:00 – 12:00
7:00 – 18:00

After School în limba Germană sau Engleză

12:00 – 18:00