Gradinita Particulara Sebes

Gradinita Privata Cu Program Prelungit Sebes

Gradinita-Particulara Sebes reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Gradinita Particulara Sebes: Gradinita Privata Cu Program Prelungit Sebes.

    Gradinita germana Heidi respecta Curriculum pentru invatamantul prescolar si metodologia de aplicare a acestuia desfasurand activitati pe domenii experientiale, jocuri si activitati didactice alese, activitati de dezvoltare personala.    

    Trunchiul comun urmeaza programa activitatilor instructiv educative pentru invatamantul prescolar cu predare in limba germana respectand domeniile: limba si comunicare, stiinte, om si societate, estetic si creativ, psihomotric; curriculum la decizia gradinitei, este orientat spre: initiere computer, gimnastica moderna si balet; curriculum la decizia parintilor este hotarat in functie de optiunile parintilor si de potentialul vocational al copilului. Copilul are posibilitatea de a accede la un invatamant prescolar german calitativ inalt, fara compromisuri in ceea ce priveste calitatea limbii vorbite in conditiile oferite formarii unei personalitati deschise si increzatoare in fortele proprii.

 

Servicii

 In cursul unei saptamani sunt abordate teme din urmatoarele domenii:
    limba si comunicare, stiinte, psihomotric, estetic si creativ, om si societate.

    Optionale:
    Pictura
    Dans de societate
    Lectii de pian
    Limba engleza
    Karate

    Echipa gradinitei este formata din cadre didactice calificate: educatoare si institutor, precum si colaboratori: profesori si instructori pentru activitatile optionale, asistent social, medic pediatru, asistent medical, psiholog/logoped, animator socio-educativ.

    

    Varsta minima/Grupe:

2-6 ani, 2 grupe de copii, 10-15 copii maxim


    Spatiu si dotari:

2 sali de curs, amenajate cu mobilier modern care corespunde nevoilor copiilor, in  curs de amenajare un cabinet metodic si o sala multifunctionala;
Curtea gradinitei are o suprafata de 400 mp, acesteia adaugandu-i-se o terasa acoperita de 30 mp si un loc de joaca cu gazon de 30 mp;
2 educatoare calificate, 1 profesor calificat pentru sport, 1 profesor calificat pentru muzică, 1 psiholog-logoped.Program:

Program normal: 7:30 - 12:00
Program mediu: 7:30 - 13:00
Program prelungit: 7:30 - 18:00