Gradinita Particulara Sebes

Gradinita Heidi

Gradinita-Particulara Sebes reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Gradinita Particulara Sebes: Gradinita Heidi.

Despre Noi

Gradinita HEIDI
Gradinita privata cu program prelungit Sebes
0784.407.090 / 0746.041.700

gradinita sebes.jpgGradinita HEIDI cu program prelungit este locul sigur si sanatos pentru dezvoltarea armonioasa a copiilor din punct de vedere fizic, psihic, emotional si spiritual. Activitatea instructiv-educationala respecta programa nationala, iar oferta educationala include o serie de activitati optionale. 

Gradinita noastra asigura un ambient stimulativ si confera jocului adevarata dimensiune exploratorie atat de necesara actului educational, potrivit varstelor prescolare. Educatoarele-spiriduse, super-calificate, cred intr-o abordare flexibila a educatiei si se adapteaza cerintelor dumneavoastra personale, sprijinind participarea si integrarea armonioasa a oricarui copil in gradinita.

gradinita cu program prelungit sebes

Gradinita noastra urmareste  respectarea programului de educatieconform curriculumului national, dar propune si diverse activitati extracurriculare, care sa dezvolte de timpuriu, abilitati de dezvoltare atat de necesare copilului dumneavoastra.

Scopul principal este socializarea, educarea si pregatirea copiilor intr-un mediu educational cat mai atractiv, cultivandu-le aptitudinile si formandu-le deprinderile necesare integrarii in societate, incurajand formarea unor atitudini si comportamente bazate pe creativitate, comunicare, curiozitate, independenta, entuziasm si incredere in sine.

Servicii

 Programul scolar zilnic este structurat pentru a respecta curba de efort a micului prescolar si pentru a facilita invatarea, astfel incat fiecare copil sa poata invata si ajunge la intelegerea sarcinilor propuse in ritmul propriu, personal. Acesta se desfasoara intre orele 8.00-18.00

Galerie foto