Gradinita Particulara Slatina

Centrul Educational Casuta Fermecata Slatina

Gradinita-Particulara Slatina reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Gradinita Particulara Slatina: Centrul Educational Casuta Fermecata Slatina.

Despre Noi

gradinita slatina

In cadrul Centrului educational Casuta Fermecata isi desfasoara activitatea grupa mini, grupa baby, copii de grupa mica, mijlocie, mare si  pregatitoare, fiecare grupa avand ca reprezentant o educatoare prietenoasa, iubitoare, si nu in ultimul rand profesionala in munca zilnica. Venim in sprijinul copiilor dumneavoastra cu un program prelungit in care micutii vor descoperi tainele limbilor engleza, germana si isi vor dezvolta abilitatile de miscare prin intermediul orelor de gimnastica. Vor putea aprofunda prin miscari elaborate magia dansului si cea a teatrului (curs desfasurat in cadrul grupelor mari),  in fiecare zi vor avea parte de o noua activitate interesanta si educativa impreuna cu doamnele educatoare dar se vor si recrea cu ajutorul jocurilor si jucariilor preferate de ei.

activitati_gradinita_slatina

Alaturi de copilasii dumneavoastra, zilnic va fi prezenta in cadrul fiecarei grupe si o doamna ingrijitoare ce va acorda toata atentia si ingrijirea necesara fiecarui copil. Medicul centrului se va focusa pe bunastarea micutilor, atat din punct de vedere al sanatatii, cat si din punct de vedere alimentar, verificandu-i de doua ori pe saptamana, insa, zilnic, copiii sunt intampinati in cadrul triajului de catre doamna asistenta ce monitorizeaza evolutia fiecarui copil din punct de vedere medical si alimentar.

Obiectivul principal al centrului educational este acela de a promova ca valori grija, responsabilitatea, implicarea activa, acestea nu reprezinta nimic fara trairea copilariei pline de veselie si joc.

gradinita privata slatina

Centrul educational Casuta Fermecata  se afla in parteneriat de colaborare cu teatrul "Anton Pann" din Ramnicu Valcea ce ne calca pragul in fiecare luna cu cate o piesa noua spre incantarea prichindeilor.

gradinita cu program prelungit slatina

Servicii

 Centrul educational Casuta Fermecata asigura baza  educationala specifica fiecarei grupe in functie de varsta, insa vine si cu un aport in plus de activitati incluse in taxa lunara, activitati precum:

  • curs de limba engleza
  • curs de limba germana
  • curs de dans
  • curs de teatru
  • curs de gimnastica

- Centrul educational isi deschide portile in fiecare zi de luni de la ora 08:00 pana la ora 17:00, acelasi program fiind valabil si pentru ziua de marti, miercuri si joi, iar vineri, inchidem activitatea cu o ora mai devreme, 08:00 - 16:30.

- Micutii servesc zilnic, incepand cu ora 09:00, micul dejun, o gustarica alcatuita din fructe proaspete, un pranz delicios format din ciorbita si felul doi si neaparat o gustarica satioasa dupa ce s-au trezit.

- Meniul alimentar este bine structurat, in functie de aportul caloric, iar pentru alcatuirea acestuia, in fiecare an ne sta la dispozitie un medic nutritionist si unul pediatru.

- Zilnic prichindeii studiaza o activitate educationala conform programei si un optional din cele enumerate mai sus.

- Lunar se percepe o taxa in valoare de 1.000 de lei, suma ce include necesarul fiecarui copil din punct de vedere educational, alimentar, recreativ, odihna si alte indispensabile apreciate de noi.

- Inscrierile in centrul nostru educational se efectueaza de regula in luna Mai a fiecarui an, dar in situatia in care, in timpul anului exista locuri disponibile, in limita acestora se vor efectua inscrieri.

Plata se poate efectua lunar sau pentru o perioada de 3 luni in avans si se va aplica un discount de 150 lei, fie pe o perioada de 6 luni si se va aplica un discount de 500 lei.

Fratiorii vor avea un discount lunar in valoare de 200 lei. NOTA Discounturile nu se cumuleaza.

 

Deoarece ne dorim ca fiecare copil sa primeasca atentia si sprijinul cuvenit, indiferent de varsta, grupele sunt formate dintr-un numar restrans de prichindei, respectiv intre 12 si 15 copilasi, in functie de varsta.

Pentru a vizita centrul nostru educational si a discuta personal informatiile dorite este necesar sa efectuati un apel telefonic in intervalul orar specificat pentru a stabili o intalnire.