Gradinita Particulara Targu Frumos

Gradinita Privata Targu Frumos

Gradinita-Particulara Targu Frumos reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Gradinita Particulara Targu Frumos: Gradinita Privata Targu Frumos.

Despre Noi


Gradinita privata cu program prelungit Targu Frumos

Gradinita  este autorizata si desfasoara activitati in conformitate cu planul de invatamant si programele elaborate de Ministerul Educatiei, Cercetarii si Tineretului pentru invatamantul prescolar.

Modelul educatiei pentru dezvoltarea armonioasa si sanatoasa a individului incurajeaza ca strategii de lucru invatarea prin descoperire si crearea unor motivarii puternice pentru succes si reusita scolara.

Gradinitei ii sunt specifice atentia dirijata catre fiecare prescolar, testarea diferentiata, monitorizarea atenta a progresului.

Activitatile din gradinita se desfasoara pe domenii experentiale.

Pe parcursul anului copiii sunt antrenati in diferite proiecte, in functie de temele si subtemele pe care le parcurg. Fiind la varsta la care toate activitatile se desfasoara prin joc, demersul didactic este organizat astfel incat, sa vina in intampinarea acestei caracteristici.

 

Echipa scolii  este dinamica, competitiva si determinata sa vegheze la educatia si siguranta copilului dumneavoastra. Cadrele didactice respecta principiile de calitate in predare fiind dedicate meseriei de dascal:

  • Invatatoarele sunt absolvente ale liceului pedagogic sau ale Facultatii de Stiinte ale Educatiei cu specializare educator – invatator
  • Toti profesorii de limbi straine, dans au specializare in domeniu

Domeniile experentiale pe care le parcurg sunt urmatoarele:

  • Domeniul limba si comunicare
  • Domeniul Stiinte
  • Domeniul Estetic si Creativ
  • Domeniul Om si Societate
  • Domeniul Psihomotric
  • Limba engleza

Servicii

 

Programul Gradinitei de vara include activitati variate ce converg spre dezvoltarea personala armonioasa a copilului. Activtatile sunt organizate pe cluburi si ateliere