Gradinita Particulara Targu Mures

Gradinita Privata Cu Program Prelungit Targu Mures

Gradinita-Particulara Targu Mures reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Gradinita Particulara Targu Mures: Gradinita Privata Cu Program Prelungit Targu Mures.

    Gradinita Puky ofera spatii ample, amenajate si dotate cu mobilier de inalta calitate. Suprafața de joaca este special amenajata cu gazon si placi protectoare de tartan.. Salile de grupa sunt dotate cu mobilier specific copiilor prescolari, de marimi diferite, in functie de grupa de varsta, asigurand astfel conditii optime pentru desfasurarea activitatilor.
    Echipa noastra este formata din experti in stiintele educatiei, psihologi, psiho-pedagogi si cadre didactice calificate in domeniul de activitate, toti avand o experienta vasta in spate. Utilizam metode interactive, aplicabile in educatia timpurie, pentru ca cei mici sa primeasca educatie prin joaca.

Servicii

    Activitati

- Dezvoltarea capacitatii de a intelege si transmite intentii, ganduri, semnificatii mijlocite de limbajul scris;
- Dezvoltarea creativitatii si expresivitatii limbajului oral;
- Educarea unei exprimari verbale corecte din punct de vedere fonetic, lexical si sintactic ;
Activitati de cunoasterea mediului
- Dezvoltarea capacitatii de cunoastere si intelegere a mediului inconjurator, precum si stimularea curiozitatii pentru investigarea acestuia;
- Formarea si exersarea unor deprinderi de ingrijire si ocrotire a mediului inconjurator;
Activitati matematice
- Dezvoltarea capacitatii de a intelege si utiliza numere, cifre, unitati de masura, intrebuintand un vocabular adecvat;
- Dezvoltarea capacitatii de recunoastere, denumire, construire si utilizare a formelor geometrice;
- Cunoasterea si respectarea normelor de comportare in societate; educarea abilitatii de a intra in relatie cu ceilalti;
- Educarea trasaturilor pozitive de vointa si caracter, formarea unei atitudini pozitive fata de sine si fata de ceilalti;
- Cunoasterea unor elemente de istorie, geografie, religie care definesc portretul spiritual al poporului roman.
Activitati de educatie plastica
- Formarea unor deprinderi de lucru pentru ralizarea unor desene, picturi, modelaje;
- Stimularea expresivitatii si a creativitatii prin desen, modelaj, pictura.
Activitati muzicale
- Formarea capacitatilor de exprimare prin muzica;
- Cunoasterea marilor valori ale creatiei muzicale nationale si universale.
- Formarea si dezvoltarea deprinderilor motrice de baza;
- Cunoasterea deprinderilor igienico – sanitare pentru mentinerea starii de sanatate;

 
    Activitati optionale:

- Limba engleza: Cursul îşi propune să familiarizeze copiii cu primele noţiuni şi structuri de bază ale limbii engleze. Se urmăreşte dezvoltarea abilităţilor de vorbit şi ascultat prin învăţare activă ce implică mişcare, joc simbolic, joc de rol, cântece şi scurte poveşti puse în scenă.
- Dans: Dansul este o forma de activitate fizica si, ca orice alt tip de miscare, are o multime de beneficii atat pentru fetite,cat si pentru baietei. Observi primele talente ale copilului inca de cand e bebelus si isi misca amuzant funduletul in scutec. Fie ca il inscrii pe prichindelul tau cand creste la cursuri de dans sportiv, balet sau dansuri moderne, dezvoltarea lui are de numai de castigat!Le creeaza o conditie fizica excelenta! Dansul este una dintre cele mai distractive forme de activitate fizica pe care le poate face copilul.
- Micii sanitari: oferă copiilor mai multe informaţii despre corpul omenesc şi îi învaţă cum să acorde primul ajutor; îi ajută să descopere beneficiile aduse de alimentaţia sănătoasă şi de păstrare a igienei personale; le alungă teama de doctor si injecţii.
- Micii bucatari: alegem fructele si legumele de sezon cele mai proaspete si gustoase si le gatim in cele mai inedite variante…aproape la fel de bine ca mami!
- Bunele maniere: invatam ce inseamna sa fim civilizati! Cum sa ne comportam in societate! Sa te respecti si sa fi respectat!