Gradinita Particulara Targu Neamt

Gradinita Privata Cu Program Prelungit Targu Neamt

Gradinita-Particulara Targu Neamt reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Gradinita Particulara Targu Neamt: Gradinita Privata Cu Program Prelungit Targu Neamt.

    Gradinita particulara "Micul Print",cu program normal si prelungit,un loc magic pentru copilul tau!Echipa noastra iti asteapta copilasul pentru a avea griga de el,atunci cand tu esti ocupat si suntem gata sa-l pregatim pentru o viata buna!Va invata sa puna primele cuvinte pe hartie,sa coloreze si nu numai...Va invata 2 limbi straine(engleza si franceza),va cunoaste dansul,muzica,pictura,religia in cele 3 sali de clasa cu 3 biblioteci.Toate acestea dotate cu material didactic bogat.
    Scopul principal este socializarea, educarea si pregatirea copiilor într-un mediu educational cât mai atractiv, cultivându-le aptitudinile si formându-le deprinderile necesare integrarii în societate, încurajând formarea unor atitudini si comportamente bazate pe creativitate, comunicare, curiozitate, independenta, entuziasm si încredere în sine.

Servicii

    Activitati de dezvoltare personala

Educarea limbajului:- comunicare verbala si non-verbala; elemente de limbaj scris, citit; imbogatirea vocabularului; limba straina (engleza si/sau franceza)
Activitati matematice:- cifre, numere, multimi; forme geometrice; operatii matematice simple
Cunoasterea mediului:- familie, prieteni, vecini
Educatie estetica:- educatie muzicala; educatie plastica; educatie practica; teatru pentru copii
Educatie sociala:- educatie moral civica; educatie ecologica; educatie sanitara; educatie rutiera


    Activitati extracurriculare

Vizite instructiv-educative
Plimbari in parc
Excursii cu caracter formativ
Implicarea in diferite proiecte umanitare si parteneriate
Odihna de dupa-amiaza (la cerere) sau activitati liber alese
Activitati recuperatorii pe domenii de invatare, activitati recreative de cultivare si dezvoltare a inclinatiilor

 
    Activitati optionale

Dans: Dansul este o forma de activitate fizica si, ca orice alt tip de miscare, are o multime de beneficii atat pentru fetite,cat si pentru baietei. Observi primele talente ale copilului inca de cand e bebelus si isi misca amuzant funduletul in scutec. Fie ca il inscrii pe prichindelul tau cand creste la cursuri de dans sportiv, balet sau dansuri moderne, dezvoltarea lui are de numai de castigat!Le creeaza o conditie fizica excelenta! Dansul este una dintre cele mai distractive forme de activitate fizica pe care le poate face copilul.
Micii sanitari: ofera copiilor mai multe informatii despre corpul omenesc si îi învata cum sa acorde primul ajutor; îi ajuta sa descopere beneficiile aduse de alimentatia sanatoasa si de pastrare a igienei personale; le alunga teama de doctor si injectii.
Micii bucatari: alegem fructele si legumele de sezon cele mai proaspete si gustoase si le gatim in cele mai inedite variante…aproape la fel de bine ca mami!
Bunele maniere: invatam ce inseamna sa fim civilizati! Cum sa ne comportam in societate! Sa te respecti si sa fi respectat!