Gradinita Particulara Timisoara

Gradinita Afterschool Timisoara

Gradinita-Particulara Timisoara reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Gradinita Particulara Timisoara: Gradinita Afterschool Timisoara.

Gradinita Particulara TimisoaraDespre Noi

 Dragi parinti,dorim sa fim pentru copilul dumneavoastra o noua familie calda si iubitoare. De aceea, micutul dumneavoastra,cu varsta cuprinsa intre 1an si 7ani, va avea posibilitatea, cat parintii lui sunt ocupati, sa cutreiere prin taramul minunat al povestilor si al jocurilor educative intr-un mediu agreabil si amenajat corespunzator.

  In acest sens va punem la dispozitie patru sali de curs, doua bai ,sala de mese, spatiu de joaca de 60mp care ofera posibilitatea vizionarii unor spectacole de teatru si organizarii de petreceri tematice pentru copiii din gradinita.

Pentru perioadele in care timpul este favorabil , am amenajat curtea de 360mp, cu topogane, casuta, groapa cu nisip,etc.

Gradinita Particulara TimisoaraPentru ca totul sa se desfasoare in cele mai bune conditii, personalul nostru este calificat spre a servi tuturor nevoilor copilului.

  Am folosit putine cuvinte pentru a ne prezenta, dar avem speranta ca veti dori sa ne cunoasteti mai bine, intrucat capacitatile noastre sunt nelimitate in a oferi incredere si siguranta.

 

Servicii

Desfasuram un program complex de activitati curriculare si extracurriculare, cu predare bilingva (romana /engleza)

Activitatile curriculare (obligatorii) se desfasoara conform cu programa scolara aprobata de Ministerul Educatiei Nationale, si sunt urmatoarele:

  • - educarea limbajului
  • - activitati matematice
  • - educatie pentru societate
  • - cunoasterea mediului
  • - educatie pentru sanatate
  • - activitati practica
  • - biblioteca
  • - educatie plastic
  • - stiinta/stiati ca…

Activitatile extraculiculare (optionale): dans, inot, arte martiale il vor dezvolta fizic armonios, pictura, modelajul in lut si desenul ii vor cultiva dragostea pentru frumos.
Limbile germana si franceza il vor ajuta sa se dezvolte multilateral, iar sahul ii va da agerimea reusitei scolare.
Fiindca dorim ca oferta activitatilor optionale sa fie cat mai bogata, am introdus cursuri de pian, chitara si educatie muzicala.
Toate activitatile extracurriculare se desfasoara sub indrumarea unor cadre didactice specializate.