Gradinita Particulara Voluntari

Gradinita Privata Cu Program Prelungit Voluntari

Gradinita-Particulara Voluntari reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Gradinita Particulara Voluntari: Gradinita Privata Cu Program Prelungit Voluntari.

 

    Activităţile din cadrul grădiniţei se desfăşoară într-un spaţiu sigur şi prietenos care stimulează dezvoltarea şi învăţarea activă prin joc, explorare şi descoperire, fără a le impune copiilor restricţii.

    Cele 6 săli, specifice fiecărei grupe de vârsta, între 18 luni şi 6 ani, pornesc toate dintr-un hol de distribuţie imens şi foarte luminos. De asemenea Aricel beneficiază de o sală pentru activităţi opţionale, bibliotecă, loc de luat masa special amenajat pentru copii şi o bucătărie de 10 mp. Avem trei grupuri sanitare foarte aproape de sălile de joacă, tocmai pentru a-i încuraja pe copii să devină independenţi înainte de a ajunge la şcoală.

    Cea mai mare bucurie a copiilor este atunci când se joacă în aer liber, în curtea de aproximativ 2000 mp. Şi cum să nu se simtă extraordinar afară când abia aşteaptă să manevreze tricicletele, bicicletele şi trotinetele din curtea grădiniţei. Pentru a preveni eventualele accidentări, locul de joacă este acoperit în cea mai mare parte cu gazon, ceea ce îi conferă un aspect foarte îngrijit.

    Spre deosebire de parcurile publice, la noi este permis călcatul pe iarbă! Aşadar copiii sunt încântaţi să se joace cu mingea, să se dea pe tobogane, leagăne sau balansoare şi mai ales să sară pe salteaua gonflabilă din curtea grădiniţei.

Servicii

 

  • Inscrierea la grupa se face in functie de numarul de locuri libere existente.
  • Exista posibilitatea de a va asigura un loc la gradinita prin rezervarea acestuia.